Skræddersyet tilbudsberegner i Excel:
Beregn avancerede tilbud nemt og hurtigt

Bruger du for meget tid og energi på besværlige tilbudsberegninger, der dræner dine ressourcer og hindrer din virksomheds vækst?

Med en skræddersyet tilbudsberegner, som jeg udvikler specielt til din virksomhed, kan du nemt og hurtigt beregne avancerede tilbud.

Det frigør tid til at fokusere på det, der virkelig betyder noget – din virksomheds vækst og udvikling!

Med tilbudsberegneren får du…

“Før brugte vi flere dage på at afslutte månedsregnskab. Nu er vi under en time.”

Jeg har udviklet +60 Excel-løsninger, herunder tilbudsberegnere, for virksomheder i hele Danmark.

Konsulentkunder

Mine løsninger har givet en masse glade kunder.

Her er hvad de synes…

Vi havde et stort budget-ark med mange faneblade og udregninger henover år, som skulle kædes sammen. Kasper kom med et super forslag og det har sparet os virkelig mange penge og tid. Før brugte vi flere dage på at afslutte månedsregnskab. Nu er vi under en time.

Peter Kriegbaum, Klubmodul

Jeg har brugt Kasper til at hjælpe med at få noget data fra en .XML-fil ind i et regneark, således vi kunne arbejde videre med teksterne på en enkel og overskuelig måde. Vi havde selv kæmpet med opgaven i det meste af en uge, men Kasper fiksede det på blot 1,5 time. Er super tilfreds med det udførte arbejde som sparede os for en masse tid. Har allerede anbefalet Kasper til andre i mit netværk som jeg ved har brug for en super Excel ekspert.

Jakob Dau, Wineandbarrels A/S

Jeg havde en specifik opgave, som vi ikke havde kompetencerne til at løfte her i huset. Det havde Kasper heldigvis. Gennem konstruktiv dialog fik Kasper opbygget et helt Excel-program, som vi idag kan tilbyde vores kunder. Tider og priser har holdt hele vejen igennem projektet, og jeg har været glad for samarbejdet og den opnåede løsning. Nu har vores kunder mulighed for at få Kaspers løsning til at beregne, hvordan de mest optimalt udnytter kapaciteten på det produktionsudstyr.

Jens Vibert, Kallesoe Machinery A/S

Kasper Langmann får hermed mine varmeste anbefalinger. Vi skulle have udarbejdet et timeregistreringssystem til vores virksomhed på 20 personer. Der skulle tages mange hensyn til forskellige behov, og derfor tog jeg kontakt til Kasper for at forhøre mig om mulighederne for at lave en løsning i Excel. Jeg fik en meget imødekommende mail tilbage, hvor Kasper spurgte ind til vores behov og derefter udarbejdede et prisoverslag som løbende blev opdateret i takt med, at vi fik snakket vores behov igennem. Kasper har været meget professionel og serviceminded både via mail, telefon og i den måde han har løst opgaven. Jeg kan kun anbefale Kasper til andre.

Birgitte Lund-Skovbo, Wind Denmark

Pris

Jeg forstår, at hver virksomhed har unikke budgetter og behov.

Derfor tilbyder jeg skræddersyede løsninger med priser, der varierer mellem 50.000 og 250.000 kroner.

Jo mere kompleks tilbudsberegneren er, desto højere pris.

Mit mål er at finde den ideelle løsning, der passer til både dine krav og dit budget.

Det hele foregår i 6 trin

Tag det første skridt og kontakt mig nu

Er du klar til at effektivisere din tilbudsproces?

Så kontakt mig straks på en af disse måder:

Ring til mig på: 22 21 73 21

Skriv til: kasper@proximo.dk

Eller udfyld kontaktformularen herunder!

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.